Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasím, karmuji. Z vlády nejsem na větvi a na rozdíl od Vás musím říct, že na můj vkus nám na to, že se deklaruje jako středopravá, zasahuje do života až moc (ráda bych se mýlila). Jenže vždycky když vidím ty protesty - na netu i v ulicích - resp. KDO protestuje a JAK, jakou formou a ve jménu jakých "idejí", tak se prostě k tomuhle připojit nemůžu.

Ale na druhou stranu mám takový divný pocit; hodně lidí kolem mě vidí tohle podobně jako já. Skřípeme zuby, ale protože na rozdíl od odborářů, bolševiků apod. nic nepodnikáme, vypadá to pak, že jediná názorová opozice vůči vládě je právě tahle dryjáčnická a nenávistná a řekněme "ultralevá". A horší než nějaké vnější zdání je, že jejich druh protestů pak může být snadno účinný a nastane průšvih non plus ultra. Ono je to v dějinách bohužel docela periodický jev.

6 3
možnosti
Foto

Děkuji. Myslím, že jste to vystihla úplně přesně. R^

0 1
možnosti
ZB

Karma. Takové pozitivní články psát nemůžete, tady chtějí všichni jen nadávat a svrhávat vládu, potom mají jasno, vládnout bude Popelka s Okamurou a s nimi všichni obyčejní lidé...;-)

3 3
možnosti
PS

P50e87t50r 39S24k18á35l44a

6. 1. 2013 14:07

Tak je to spravne, tak to ma byť. Okamura bude osvícený president, všechny lumpy vyžene a každý týden vyhlásí alespoň jedno referendum.

2 2
možnosti
OM

respektovat Klause po takovém bodnutí do zad může jen amorální prase. Slušný člověk by tu pakáž s chutí vykopal, ať je tam pak dosazen kdokoliv. Tohle co si dovolují, je odporný hnus.

8 11
možnosti
Foto

To je přesně ono, pane. 

"...ať je tam pak dosazen kdokoliv..." 

K tomu já nemám co říct. Ostatně, jak píši ve svém článku.

5 3
možnosti
PS

P83e40t86r 62S83k46á78l71a

6. 1. 2013 12:59

Tak a teď očekávejte kobercový nálet názorů, že nám vládnou zločinci a defraudanti a důsledek jejich hrůzovlády je naše zoufalá životní úroveň, jedna z nejnižších na celém světě. Poté autoři těchto příspěvků vyzývajících k okamžité revoluci sednou do svých zánovních aut a naplní je nedělním nákupem s obchodním centru. Pak si zajedou do fitcentra a poté někam na večeři. Fitko i restauraci mají rezervované předem, jinak by neměli šanci. Je tam totiž stále plno. Večer si ještě stihnou zanadávat u nočních zpráv, které sledují na své full HD televizi s úhlopříčkou alespoň metr dvacet.

8 5
možnosti
LH

KONEČNĚ rozumná řeč. KarmaR^R^R^

7 2
možnosti
RK

To zase slíznete..............R^ karma

8 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1636x
Individualista, motorista, libertarián, Pražan.