Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J60a44r10a 77R44a31n73k

6. 5. 2017 21:57

Doby se nemeni, meni se lide:-) Ziju v kosmopolitni zemi, kde je jen jedna rasa - lidska. Ti puvodni - First Nation People, Inuite, Cree, Ojibwa, Huroni a desitky dalsich jmen, meli kuzi kavovou, podle Karla Maye narudlou. Pak sem zacali privazet kuli z Ciny na stavbu zeleznice napric kontinentem, ti si casem smeli nechat poslat "picture brides" a posleze Irove, proti kterym byl stejny odpor, jako k tem barevnym, pak Polaci a Zide z Ruska a Polska diky pogromum. Nebylo to zde vzdy idealni a proto je nutne znat historii zeme.

0 1
možnosti
ZS

Já myslel, že jste vždy tvrdila, že žijete ve Švýcarsku?

0 0
možnosti
Foto

R^ano, je divná. A je to škoda, protože nám nikdo jinou dobu, ve které žijeme, nedá. Nezbývá, než se držet kvalitních hodnot a číst tak pěkné blogy, jako je třeba tento :-).

5 0
možnosti
PB

.... tak von každej bohém má inačí, takový specifický vidění světa,- vo tem bych Vám jako umělec mohl povídat hodiny,- tuning je moja vášen, snad proto bych pokládal řez Bělicova ksichtu za svoje vrcholné dílo !

3 0
možnosti
JC

Žijeme v době "post umělecké" od té doby, co v jedné galerii uklízečka "zlikvidovala" umělecké dílo, neboť se domnívala, že jde o odpad, který má zlikvidovat.

2 0
možnosti
VP

" Na webu designeros je však vidět, že Bělica hodlal ze svého “umění” udělat vlastní byznys. Pod tímto odkazem naleznete inzerát na prodej šperků z kusů bunkru.Mezitím jeho odpůrci na odříznutou část nasprejovali jeho jméno, aby každý věděl, kdo se podílel na likvidaci bunkru. Ten měl sloužit na obranu vlasti před nacisty. Bělica se tedy postavil na stranu tehdejšího nacistického Německa. Řopíky stály či stojí po celém pohraničí a nebýt zrady našich spojenců v podobě Mnichovské dohody, Češi by odsud bránili svojí zem před agresivním Německem." ...

http://www.stop-multikulti.cz/urizl-kus-pohranicniho-bunkru-a-mluvi-o-umeni-chtel-z-toho-pritom-udelat-byznys/

10 0
možnosti
VK

Líbí se mi ta náhlá dojemná starost o Řopíky, kterých jsou pohraničí tisíce opuštěných a zarostlých, představují zátěž a pokud se nejedná o unikátní typ, tak jsou jich stovky stejných. Naše obec nabízela k pronájmu za korunu 4 ks, nakonec i k odkupu za několik tisíc. Zájem nula.

PS: vy byste ten řez zvládl?

3 13
možnosti
NM

...až ta věc bude jeho,že si jí koupil a dokáže to tak ani potom s tou věcí nesmí nakládat tak jako to udělal nyní ale to je už věc na posouzení jiných....

3 0
možnosti