Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K29a53r66e18l 66C59a56c70h

7. 3. 2017 13:55

No pokud jde o malou pekárnu drobného živnostníka, tak v Dolním Rychnově u Sokolova taková je. Peče ve dne v noci výborný chleba. Do pekárny lze vstoupit zadem přes dvůr v kteroukoli dobu, tedy i v noci a koupit si chleba ještě teplý. Jen výjimečně se může stát, že právě odejela dodávka na rozvážku a na regálku chleba není. Pak je nutno vyčkat až se další várka dopeče.

0 0
možnosti

A co se týče drobných provozoven, taky bych si ráda nakoupila chutný chleba z místní pekárny, jenže provozní doba vyhovuje pouze nepracujícím. Jenže oni prodají, kolik jím vyhovuje, nedělají službu komunitě.

1 0
možnosti

Každý není na domácké potlachaníčko a nechce být dočasně adoptován do rodiny.

Hlavně nesnáším, a je to časté, že se člověk anglicky domluví s majitelem penzionu na době příjezdu, jenže na místě ho uvítá stoletá stařena, která neumí anglicky ani slovo. Majitel se obtěžuje maximálně posbírat prachy.

2 0
možnosti

ano,bydlíte v hotelích,jíte rozmrazené a následně rozpečené blafy z Tesca a nám jste to sdělil.A co dál?

5 0
možnosti
Foto

Dál to bude o tom, jak byl v jednom zahraničním mezinárodním hotelu, s naprosto perfektním hotelovým servisem... kde se ho nepokoušel podvést nějaký rádobypodnikatel svými amatérskými pokusy o hotelový, restaurační a potravinářský servis.!!

Copak? Nepochopil? Dneska útlum?

3 0
možnosti

V podstatě souhlas, je to věc individuálního náhledu. My tohle neřešíme, spíme(zatím) v přírodě a ta se určitě na nic neptá.....:-)

3 0
možnosti
Foto

Pravda, mravenci a medvědi ještě nevylezli. ;-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS