Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V prvé řadě jde o peníze a to že se vymlouvají na ekologii ? to by museli dělat nebo spíše nedělat stále více autRv

0 0
možnosti

Politici dělají prostě politiku bez ohledu na to, za jakou stranu, ale především ve svůj prospěch a ve prospěch svých lobbistů. Proto je pro mě jedinou možnou variantou možnost spolupodílet se na řízení státu prostřednictvím referenda, možnost kontroly politiků a jejich odvolatelnost. Je třeba si uvědomit, že politici nejsou něco víc než voliči, že nejsou naši vládci, ale naši zaměstnanci. Proto je pro mě jedinou možnou volbou SPD. Ne proto, že bych si myslel, že všichni politici SPD jsou jiní než ostatní, ale proto, že referendum, kontrolu a odvolatelnost politiků mají jako jedny z hlavních bodů. A zda to skutečně chtějí, či nechtějí prosadit? Nevím, ale myslím si že ano. Tedy v jejich volbě vidím jedinou možnou šanci, naději, na skutečnou změnu. Ostatní strany změny nechtějí, jenom tomu stávajícímu marasmu dávají jiné pojmneování. Tedy, jaký bude svět, je jen a jen v našich rukách. A třeba USA, Maďarsko a Polsko dokázaly, že jde zvolit někoho jiného, než co si přeje mainstream.

1 0
možnosti

Myslite tu SPD, co vede clovek, co kaze vodu a pije vino?

Nebyl to snad Okamura, kdo se zuby nehty branil svemu odvolani, kdyz mu spolustranici prisli na tunelovani Usvitu?

0 2
možnosti

Spis ta dnesni levice pripomina mafii a "levicí" či "pravicí" se jen ohani pro hloupou verejnost.

0 0
možnosti

Ono je to spíš tak, že za dolních 60% nekope nikdo, ani pravice, ani levice, i ti komunisti kopou jen sami za sebe. Je to celkem jednoduché, proč by za ně někdo kopal? Už neexistují ideály, už existují pouze peníze. Co může dolních 60% nabídnout? Igelitky či krabice od vína plné pěněz? Peníze ze státního rozpočtu? (To jen zprostředkovaně pomocí voleb, ale bez jakéhokoli závazku.) Posty v dozorčích radách? Kšefty pro kamarrády? Ne, jediné co "lůza" má je volební hlas, jenže komu to má hodit, když za ni nikdo nekope? Je to prakticky jedno, klidně k volbám vůbec nemusí přijít a vyjde to nastejno.

0 0
možnosti
Foto

Nějak si nemůžu vzpomenout, kdy byla ta doba, kdy svět byl plný ideálů a na peníze všichni kašlali, můžete mi trochu pomoct a připomenout, kdy ta doba byla?

3 0
možnosti
Foto

pláčete na špatném hrobě, vůbec nevíte, co to levice je

0 0
možnosti

R^Budoucnost patří levici. Vede nás do pekel, ale každý levý si musí v její euforii libovat. Je to smrtící budoucnost.

2 0
možnosti

Levice se řídí emocemi, pravice rozumem....výsledek pak není překvapující (ps. doufám, že si nikdo nemyslí, že např. nacionální _socialista_ hitler byl pravičák...)

1 1
možnosti
Foto

Až na to, že si to mysleli všichni současníci Hitlera i sám Hitler, tak máte ve všem pravdu. Kdo byl více vlevo, Stalin či Hitler?

0 0
možnosti
Foto

Nevím čemu se divíte, levice nehledí na skutečnou vědeckou ekonomii.

Používá smyšlenky a pavědu prezentovanou Marxem.

6 2
možnosti
Foto

Nevím jestli to víte, ale tento pavědec Marx byl v anketě BBC zvolen jako největší myslitel druhého tisíciletí a jeho myšlenky se budete muset nejspíše snažit pochopit při studiu na drtivé většině vysokých škol. Nejúznavanější sociolog Max Weber o něm prohlásil, že není lepšího analytika, jen že sociolog má být právě jen anylytik a né poskytovat návody k řešení problémů. Také na každé ekonomické fakultě se z jeho dílem setkáte, ale pro vás je asi jedinou vědeckou ekonomii neoliberalismus, který např. v Latinské Americe těžce zklamal.

3 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1636x
Individualista, motorista, libertarián, Pražan.