- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No pokud jde o malou pekárnu drobného živnostníka, tak v Dolním Rychnově u Sokolova taková je. Peče ve dne v noci výborný chleba. Do pekárny lze vstoupit zadem přes dvůr v kteroukoli dobu, tedy i v noci a koupit si chleba ještě teplý. Jen výjimečně se může stát, že právě odejela dodávka na rozvážku a na regálku chleba není. Pak je nutno vyčkat až se další várka dopeče.
A co se týče drobných provozoven, taky bych si ráda nakoupila chutný chleba z místní pekárny, jenže provozní doba vyhovuje pouze nepracujícím. Jenže oni prodají, kolik jím vyhovuje, nedělají službu komunitě.
Každý není na domácké potlachaníčko a nechce být dočasně adoptován do rodiny.
Hlavně nesnáším, a je to časté, že se člověk anglicky domluví s majitelem penzionu na době příjezdu, jenže na místě ho uvítá stoletá stařena, která neumí anglicky ani slovo. Majitel se obtěžuje maximálně posbírat prachy.
ano,bydlíte v hotelích,jíte rozmrazené a následně rozpečené blafy z Tesca a nám jste to sdělil.A co dál?
Dál to bude o tom, jak byl v jednom zahraničním mezinárodním hotelu, s naprosto perfektním hotelovým servisem... kde se ho nepokoušel podvést nějaký rádobypodnikatel svými amatérskými pokusy o hotelový, restaurační a potravinářský servis.
Copak? Nepochopil? Dneska útlum?
V podstatě souhlas, je to věc individuálního náhledu. My tohle neřešíme, spíme(zatím) v přírodě a ta se určitě na nic neptá.....
Pravda, mravenci a medvědi ještě nevylezli.