Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P26e67t64r 78M58u97r73č69e63k

15. 4. 2015 11:40

V roce 68 jsme s tátou postavili dům a WC bylo v koupelně.Mamce je 85 taťka umřel v 86 na MP a já jěště žiju přesto všechno že bylo WC v koupelně.

Jenom brácha je nejaký nemocný ale on chodil močit furt na zahradu na kytky.;-D

A stát mi bude za chvilku radit i kam postavit květináč.Do čeho zasáhne stát v ČR je dámským orgánem ke zdi.

Mimo jiné v budově na Pankráci kde mají kanceláře světoznámé firmy jsou kupodivu WC společně s koupelnou a myslíte že angličani,švédové,norové menší hygienici než my?

;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Je to ještě horší: Nikdo neví, která smlouva byla podepsána s plným poučeným vědomím a nepochybně dobrovolně a která dovolená byla právě tak proplacena. Až to bude vždy a za všech okolností naprosto jasné a zaručené, nastane něco jako ráj na zemi a žádné zákony nebudou v tomto směru potřeba. Než k tomu dojde, bude přece jen asi potřeba slabé a hloupé nějak chránit před silnými a vychcanými (mínusy si strčte do ... no, třeba za klobouk).

4 0
možnosti
ZH

R^ Karma.

Někdy je život drsnej, dávám vám za pravdu, s jednou vyjímkou. Tomu kdo chce ve 21 století v čechách postavit byt se spojenou koupelnou a záchodem, tomu bych zakázal snad stavět i Lego, a poslal ho na povinný seminář o hygieně.:-)

0 0
možnosti
Foto

No, kdyby aspoň stát sám plnil, k čemu se smlouvou respektive zákony zavázal.

1 0
možnosti
Foto

I tak by to bylo špatné.

0 0
možnosti
VK

A pane Husičko, když máte čas minusovat, mohl byste mít čas i na argumentaci. Minusovat pod vlastním blogem a neargumentovat mi přijde ubohé. Vám ne?

0 0
možnosti
Foto

Třeba nemůže, protože nemá dost íček?

0 0
možnosti
VK

Víte pane, existují některé smlouvy, které jsou součástí našeho práva, které musíme respektovat. Dále vám napovím, že existují organizace jako ILO, EU apod. Je nefér svádět to má stát.

0 1
možnosti
Foto

A pročpak když jediný, kdo vás nutí do služeb které nechcete a zakazuje vám dohodnout se s jinými lidmi na tom co chcete, je stát ve kterém žijete.  A to nemluvím o tom, že nás neustále vyvlastňuje skrze daně.

3 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1636x
Individualista, motorista, libertarián, Pražan.