Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

U nás ve Valmezu je populární hospoda Přístav. Na začátku července se majitele rozhodli, že to bude nekuřácká hospoda. Od 1.12. se tam může opět kouřit. Důvod? Pokles tržeb o 70 procent

2 0
možnosti
Foto

I54v97o 53C45i16l34i85c48h

5. 12. 2014 20:41

U nás máme vyhlášenou restauraci U draka a ta je již rok zcela striktně nekuřácká a Ruda (majitel) si nestěžoval, že by mu poklesly tržby. A má tam evidentně narváno pořád stejně (ono to víc ani nejde).

1 0
možnosti

...ááách jooo...už zase;-(

0 0
možnosti

A co já, chudák. Nesnáším hluk. Tak v restauracích, supermarketech, v jedoucích autech s otevřenými okny, na dětských hřištích, v chodbách a pod okny věžáků bude ticho, protože JÁ to chci.

5 1
možnosti

Ale, ale pane Nový, copak se vám nelíbí?

0 0
možnosti

až začnou kuřáci více umírat a hlavně mladí do 18 let potom se možná začne něco dělat..!!

0 0
možnosti
Foto

I66v17o 14C74i69l85i28c21h

5. 12. 2014 15:23

A proč by měli umírat? ;-D Nedémonizujete si to kouření až příliš? ;-)

2 0
možnosti
Foto

Zcela nedávný zážitek z Pardubic. Sedím si na veřejné lavičce a vůkol ani noha. Tedy, při čekání na MHD, zapálil jsem si cigaretu. Vtom se přiřítil jakýsi fanatik, neusedl na vedlejší, zcela prázdnou lavičku, ale sedl si těsně vedle mě a začal pruditit ve smyslu, že mu čudím pod nos. Dokonce začal předstírat, že volá Policii. Agrese nepocházela ode mne, ale od něj.

5 0
možnosti

Kuřáci vcelku bez reptání strávili zákaz kouření v hromadných dopravních prostředcích, posléze na nástupištích a autobusových zastávkách, posléze i ve všech úřadech, veřejných kulturních a zdravotních zařízeních, takže už vlastně zbývají jen ty restaurace, kde se podává á konzumuje jídlo. To už kuřáci snad taky nějak dáte, ne ? Zatněte zuby a zkuste to další příkoří nějak překonat.:-P Jinak mně už je to srdečně jedno, protože má oblíbená restaurace už je v současnosti rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část a od ledna bude nekuřácká celá, takže konečně mohu zvesela zvolat "Kuřáci všech zemí ..." a dál to znáte z filmu Pelíšky. :-)

0 3
možnosti

Jste vy militantní antikuřáci ale spasitelé světa! Bez vás bysme včici brzo pochcípali na svou blbost, žejo? :-/

4 0
možnosti
Foto

A co takhle: jsi kuřák (alkoholik, máš nadváhu z přežírání, provozuješ extrémní sporty jednoduše huntuješ si tělo) plať adekvátní zdravotní pojištění.

1 1
možnosti

...  jezdíš autem, k sezení používaš židli namísto vlastních pat, jsi promiskuitní, ničíš si zrak čtením, počítačem a televizí... ;-)

3 0
možnosti

hezky napsané.... souhlasím R^

3 0
možnosti

Ono "právo na čistý vzduch" vlastně neexistuje, akočkoliv o něm antikuřáci stále hovoří.

5 0
možnosti

Ale to se mýlíte. Právo na čistý vzduch je zakotveno v řadě právních norem dokonce i našeho státu. Nejobecnější právní ustanovení hovoří o tom, že občané mají právo nebýt obtěžováni nejen chemickými látkami a pachy ve vzduchu, ale také nadměrným hlukem nebo prašností. Dokonce máme právo na noční klid, který je stanoven na dobu od desáté hodiny večerní po šestou hodinu ranní. Další konkrétní normy již jen navazují na základní paragrafy. Například platí zákaz kouření na školách, v prostorách úřadů, na zastávkách atd. Jen hlupák by asi nazval tento zákaz diskriminací kuřáků. Je to doslovné legislativní vyjádření práva na čistý vzduch. Ovšem pokud bychom opustili řeč paragrafů, pak morální právo na čistý vzduch plyne přímo z biologické podstaty lidského organismu. Do kategorie dobrých mravů (pojem, který zná i právo) prostě kuřák obtěžující nekuřáky nepatří.

0 4
možnosti

Hezky napsane, ale asi to nepomuze. Oni prece musi mit pravo chodit do jakekoli soukrome provozovny tak, aby je nikdo neobtezoval kourem ...

I kdyz by vznikl ciste kuracky klub - kde se nebude podavat zadne jidlo ani piti ani jina sluzba, tak tu za chvili mate hromadu diskriminovanych nekuraku, kteri tam chteji prijit a popovidat si s kamarady a prece neni mozne, abyste je tam obtezoval kourem

8 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1636x
Individualista, motorista, libertarián, Pražan.