Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hlavně jste naiva naivní.Nestahujte nás prosím sebou!Tedy mě určitě ne...:-)[>-]

3 0
možnosti

Prosazování myšlenek ve společnosti má svoje důsledky a přístup ultra liberálních jedinců naivně předpokládá, že nemůže nastat situace kdy se prosadí nějaké špatné ideologie jako nacismus nebo islám. To není o nějaké chuti, ale o oprávněné obavě z násilí a vraždění.

3 0
možnosti

Vejce nebo slepice? Souhlasím s některými závěry, ale.

Nikdo přece nechce zakazovat islám. Jen je u nás jiná kultura a vyznává své náboženství. Takže ten, kdo žádá o pobyt, má povinnost se  této kultuře přizpůsobit.

To je vše. Pokud mu to nevyhovuje, vrátí se do rodné země. Je to jeho právo.

2 0
možnosti
Foto

islám je mor....tady není mírumilovná Indonésie a ti muslivové, co do Evropy lezou nejsou žádní beránci ale nic než budoucím problémem. Zničí nás, pokud to dovolíme.

2 0
možnosti

Je to těžké, pokud protějšek bere vaši vstřícnost jako projev slabosti...

5 0
možnosti

M34i17l94a64n 26R73a26d80e33k

16. 10. 2013 19:29

mate pravdu, a rozum mi diktuje to same co vam, jenze ten zatraceny cit, ktery je nekdy chytrejsi nezli hlava, mi diktuje opak, protoze si uvedomim, ze zvitezili Islam, tak zakaze vse co bychom si dnes timto nezakazem meli branit.

Take jsme nezakazovali nacky ve tricatych letech, nejsme jako oni, a jak to dopadlo, i po samtce, nejsme jako oni a Cesi se zachovali naramne slusne, ze za to sklidili i obdiv. A stale ty komunisticky $%&$ vystrkuji ruzky. To ja ale dilema co?

4 0
možnosti

I ten nejliberálnější systém si nechává možnost trestat či zakazovat zlo. Problém je v tom, určit hranici, kdy jde o vážné zlo.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS