Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

lovesound

22. 9. 2012 17:05
.....

Každá diskuze má své šašky. Tady je to Kilokrok,rudý až na prdeli. Rv

0 0
možnosti
TSJ

To su ja

30. 8. 2012 10:37
Jsem si vsiml,

ze na fotce mas pionyrsky satek a bilou kosili, coz je take uniforma fiesty v Pamplone. Takze se ti ty fiesty taky libi.

0 0
možnosti
TSJ

To su ja

30. 8. 2012 10:34
To je opravdu k zasmani.

Jsi malomestak, ktery mel zustat doma, kam se ted zase vracis. Nejlip by ti bylo, kdy by jsi si zalozil ceskou kolonii, oplocenou 10metrovym plotem, aby ti to Spanelsko nevadilo.

0 0
možnosti
M

monarxa1

27. 8. 2012 13:06
Myslite moc cesky.....proto nerozumite Spanelsku

a proto je take vas clanek plny nesmyslu, protoze vidite vse ocima "cechacka", i kdyz mate na to bydlet v te bohatsi casti Spanelska. Nechapete co jsou tradice, co je zakoreneny zpusob zivota a mysleni a vysvetlujete si vse pekne po cesku...proto je take vas clanek plny nepochopeni a hlavne nesmyslu......a zapomel jste nam napsat, ze Spanele maji koridu a zabijeji tam byky, coz prece zadny normalni Cech nedela ani o tom nejvetsim svatku. Nezminil jste nam, zda tam ve Spanelsku, potkavate v noci do nemoty opile lidi lezici na cestach, nebo mocici na rozich ulice, jak to casto vidavame v Cesku a pokud ne, tak jak se na to divaji Spanele, jesli si nechteji takove Ceske zvyky privezt do Spanelska, aby jste se tam citil jako doma a nepsal na blog takove nesmysly.

0 0
možnosti
MS

kilokrok

25. 8. 2012 11:14
Na tomto příkladu jste vlastně demonstroval sám sebe

Je jasné, že nerozumíte daleko více věcem, než sám v článku přiznáváte! Bude to chtít, snažit se vždy položit si tu správnou otázku! Rozhodně ta první by měla být : "Jsou lidé, kteří vymýšlejí různé systémy, kterým nerozumím, hloupější než já?" a druhá: "Proč se zaměřují na sociální systém a prospěšnost společnosti, a nikoliv na chamtivost jednotlivců a hromadění peněz?" a dotřetice: "Je ta moje filosofie, kterou jsem si vytvořil správná?"

Odpovědi na tyto otázky vás dovedou k úvaze na témata: "Jaký jste? " a "Jdeme u nás, svým nelidským přístupem, po té správné cestě?"

Možná, že zjistíte, že všechno lidské konání má nějaký dopad, tudíž cíl! Chytří tento cíl regulují, aby byl pro všechny ve společnosti ve znamení přijemnější budoucnosti! Hlupáci mají pocit, že nejdůležitější je umění pokrytce a chamtivce, všechno se pak urovná samo! Uvažování o cílích a plánech je pro hlupáka něčím vzdáleným a nepoznáným, které podle jeho omezeného rozumu nelze předvídat!

Pravdu musíme umět poznávat!

2 0
možnosti
JK

j23

25. 8. 2012 11:38
Re: Na tomto příkladu jste vlastně demonstroval sám sebe

Takže odboráři jsou ti chytří a nechamtiví?

1 0
možnosti
PS

lecaks

24. 8. 2012 23:11
Dotaz

Karma. Proč podobným, třeba i fundovanějším způsobem nás neinformují tmvám řeknou, že jejich šéf nedovolí zveřejnit pravdě bližší sdělení. Inzerent je ten, kdo určuje o kom psát.

Ještě že máme internet...R^

0 0
možnosti
FM

fr-mottl

24. 8. 2012 19:42
'Zbytečně vysoká cena lidské práce'

stacilo napsat jen tuto vetu. Tim uz jste o sobe rekl vse.

4 0
možnosti
VH

Totedyne

24. 8. 2012 20:23
Re: 'Zbytečně vysoká cena lidské práce'

Podobně zní, že nerozumí systému bezplatné zdravotní péče pro všechny. Nebo ochraně zaměstnanců v pracovněprávních předpisech ( tzv. nepružný trh práce). "Pružný trh práce" je zaváděn v ČR, přesto nezaměstnanost i u nás roste.

4 0
možnosti
PK

repanak

24. 8. 2012 16:35
Ve Španělsku jsem se setkával s názorem,

že Portugalci jsou lenoši, furt by jen slavili. Pochopitelně to tvrdili Španělé. Ale berte to pro zasmání, nikdy lacino nekritizuji. V těch vedrech bych tam makat nechtěl, ale taky nejsem tamnímu klimatu uzpůsoben.

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

24. 8. 2012 17:17
Re: Ve Španělsku jsem se setkával s názorem,

Španělé mu nejsou o moc lépe uzpůsobeni než vy... problém je tedy jinde... životní úroveň si mohou dovolit jenom podle toho jak jim klima a práce dovolí...

Pokud chtějí vyšší musejí si půjčovat... ale tuto službu jim již nikdo neposkytne pokud nebudou splácet... no a splácet můžou jedině tak že část své (mizerné- kvůli klimatu) prudukce a jejich výsledků alokují na splátky... ovšem pak nemůže jít na životní úroveň... a ta musí zákonitě značně poklesnou.

(jinak Portugalsko na tom ekonomicky taky není nijak zázračně ale ekonomika je to ještě marginálnější než Řecko, tak si toho nikdo moc nevšímá)

Reálná produkce Řecka směnitelná na mezinárodním trhu by, při rozdělení na všechny obyvatele a splácení závazků, v podstatě jejich současné populaci stačila tak na úroveň života v 19 století... včetně medicíny, školství, a energetiky té doby... (to berte jako nadsázku která ale v principu bude platit). Na moderní vymoženosti typu neurochirguie pro všechny prostě budou muset zapomenout.

0 0
možnosti
AF

Toli

24. 8. 2012 15:46
SBH

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1636x
Individualista, motorista, libertarián, Pražan.